Vilken förkylning vi åkte på jag och Daniel vi är inte friska än näsan rinner ögonen svider lever på halstabletter orkar inget var en sväng på Apoteket var tvungen .
Blir Inge jobb imorgon iallafall Daniel kollar vi status på morgonen.

Nu natt natt
Posted by weebly App IPad
Picture
Tiger håller mig varm i mina feber rysningar ligger numera under täcket sååååå skönt.
 
Min viktresa  2012-05-22
Det började egentligen när jag hade fått mitt andra barn Daniel född 1996 (Josef kom 1994) denna hets att komma i kläderna efteråt, med Josef 1994 var det inga problem kilona bara rasade av mig. Men efter Daniels födelse så satt de som berg det gick inte hur jag än betedde mig så jag gav upp vägde som mest 78 kg till mina 164 cm jaaaa jag var överviktig mådde skit ville inte gå ut ville inte vara social blev en tråkig hemma sittare för jag hade inga kläder att ta på mig.

Sen kom vändningen när min man fick jobb i Stockholm och vi kunde flytta från denna gudsförgätna håla vi bodde i då, hade du inte häst eller bondgård med en massa höns och diverse djur så blev du aldrig accepterad, har för övrigt aldrig gillar lantlivet är en stadsmänniska.

Jobbade ca 1 1/2 år på ett otrevligt ställe men var fortfarande tjock mådde inte bra sökte ett annat jobb och fick det 2003 nu började det vända alltsammans, träffade en kompis som jag började umgås me och anmälde oss till viktväktarna. Det gick ju bra gick ner 20 kilo på ett år ungefär. Mådde kanon trodde jag fick nåt psykbryt kom i ofas och började äta igen.... Var snart uppe i dessa kilon igen så nu 2011 i december vägde jag 73 kilo och hade panikångest så helsikes dåligt jag mådde.

Jag och min man skulle åka ut och göra nåt tillsammans (lördagen den 17 december) men jag hade inga byxor att ta på .... Jo ett par slitna som inte passade för det tillfället :-/ .

Jag fick panik började stortjuta och sa till Matte - Faaaaan vi kan inte åka har inget att ta på för jag är så feeeeet.. Nu får du fasiken hjälpa mig fixa ett kostprogram WHATEVER så jag kommer igång. Han tittade på mig chockad och lidande men satt sig vid datorn jobbade några timmar i excel sen när han var klar så gav han mig papperet ..... Wow där fanns kosttips delmål viktnedgång per vecka belöningar m.m.

Tack sa jag och kramade han - nu kör jag.........

Och det gjorde jag har nu tappat 14 kilo sen den 19 december. Har lyckats nästan fullgöra varje veckomål fått belöningar (fötter,naglar,frissan,makeup kurs) m.m. Men den största belöningen är ju faktiskt alla hälsovinster med orken lusten att vara bland folk kunna klä upp sig innan vi skall nånstans inte klämma ihop sig så det väller ut överallt och man kan inte nästan andas.
Min man har varit ett enormt stöd för mig med kost tips m.m. och speciellt en vän på jobbet som har peppat och berömt mig hela tiden, sen skall vi ju inte prata om alla härliga Facebookvänner som kommenterar och supportrar hela tiden de får alla en enorm guldstjärna.
Nu har jag två kilon kvar det slutliga målet är 57 kilo. Och de är borta innan midsommar det är slutmålet.
Jag har inte följt nån diet eller nåt ENDAST RÄKNAT KALORIER (appen ShapeUpClup) och skippat bröd pasta ris potatis godis . Har haft noll tolerans inte haft ätardagar alls, fuskat ja men inte mer än en gång i månaden kanske oftast då jag varit bortbjuden.

Det går om man vill tro mig...... Det sitter i huvet vill du gå ner då går du ner, skall du hålla på att ha ätar dagar fuska unna dig ...då är det kört. Kör noll tolerans tills du gått ner en massa sen kan du ta nåt du längtat efter sen är det bra till nästa månad tex.

Mitt motto: Ingenting är omöjligt !!!!



Skickat från min iPad
 
Picture
Nu är denna beställd så trött på alla sladdar som fastnar överallt.
Picture
Och dessa är beställda får inte bli utan igen, såg ett par liknande för tre år sen köpte de inte då :-)) gör inte om samma misstag igen.
 
Borta bra men hemma bäst, fast stugan är ju hemma me.

Vi har haft det kanon grillat chillat jobbat solat prommat strand bus med Tiger shoppat på Vingåker Factory Outlet "Tiger Of Sweden" mitt nya favvo märke Shit va mycket snyggt inom den designen. "Whyred" me blir ju alldeles knasig av allt snyggt.
dessa snyggos kläder fanns där :-))))


Nu hemma tvätta, Matte har bytt däck på bilen jag har fyllt luft och fyllt på spolarvätska och petroleum hahaha annars kommer man ingenstans.

Nu dusch och fotbad sen kanske lite Dexter har saknat min favorit serielkiller.
Picture
Tiger Of Sweden
Picture
Tiger Of sweden
 
Äntligen hemåt har lite att göra hemma också känner stressen komma smygande mår inte bra heller så vi får se imorgon hur jag mår ont i halsen som f...n

Ätit god Kebab sallad i Julita de andra tog Pizza
 
Nu har vi varit i stugan sen onsdagskväll och det har varit så skönt vi har städat fixat gjort fint och grillat fuskat lagomt inte sett så mycket tv bara umgåtts och haft det nice förkylda i omgångar nu e det min tur ont som fan i halsen och feber :-(
Få se om det blir jobb imorgon Daniel blir hemma iallafall han e inte kry
Picture
Underbara pool
Picture
Badet
Picture
Life is nice
Picture
Loooooove
Picture
Han vill va me överallt ;-)
 
Picture
Liljekonvaljer älskar dem
 
Gjorde go frukost imorse sen jobba jobba i sol moln sol moln svettats fryst fikat grillat varit och handlat mat m.m

Grillade korv som serverades med mos gurkmajonäs och bröd, sen vandrades det bort med en timma promenad med Daniel brände 450 kcal och fick ont i knät men det går över skall ta på knäskyddet imorgon.

Har gjort en kladdkaka igen, jaaaa jag vet men det är ju en sån otroligtspännande VM match så nåt gottmåste man ju ha.

Heeeeeeja SVERIGE ge dem va de tål.

Picture
Kladdkaka med Mango Jordgubbar Ananas Grädde såååååå gott
 
Och det är så skönt fixa i trädgården grilla och fixa och dona.

Men solen lyser med sin frånvaro än så länge men jag ser att den vill fram.

Nu väntar vi på att affären skall öppna så jag kan fixa frukost, när en sak tar slut så smittar det, helt plötsligt är allt annat slut också. De öppnar snart så då blir det att åka.

Skall även köpa så vi kan grilla .

Plockade fram den "precius:ska" älgfilen yammi säger jag bara. den tar vi imorgon.

Var och tog en långpromenad med hunden vi gick länge utan koppel och han var så duktig så är det när det är lugnt och tyst skulle aldrig funka mitt på dagen när det är folk och hundar överallt men nu på morgonen har vi vår lilla mys prommis. Fy vad vi alla älskar denna lilla fyrbenta varelse han e vår ögonsten alltid.

Nu mot affären och handla frukost



Picture
Tiger prommis
Picture
Skulle beställa var bara tvungen så finns de bara i storlek 40 H........e jag har 36-37 skit elände också .
 
Dagen idag har varit så seg att det inte är klokt höll på att somna på jobbet hade fått lite pappersjobb men jag fick lägga ifrån mig dem det gick inte. Så länge man jobbar så känner man inte hur jädrans slut man e :-).
Sen promma hem gjorde älg grytbitar gryta som kokade i 2.5 timme och medans det blev klart så blev det falukorv i ugn med mos.
Nu sitter vi alla och kollar Dexter den serien älskar jag.

    Blog owner

    Jag heter Annica och är född 1963 bor i Södertälje med man och  två tonåringar och hunden Tiger som är en långhårig Chihuahua på 4 år. Gillar allt kul här i livet, promenerar mycket tränar lite då och då äter nyttigt fuskar ibland är väl ganska normal. *ler*

    Blogg Arkiv.

    May 2012

    Blog Kategorier.

    All